Chantal Gillet, la Bergerie des Sables, a de nouveaux produits pour l’été que je me suis amusée à photographier dehors. Ben, il faut dire je me suis amusée mais c’était aussi de la vraie torture de ne pas pouvoir manger les produits avant d’avoir fini le travail!!! En tout cas, je vous garantie que ses crèmes glacées sont délicieuses. Chantal vend ses produits à partir de la maison (ou devrais-je dire de sa ferme) et à plusieurs marchés, Westboro, Cumberland… Si vous ne connaissez pas déjà, le détour en vaut la peine.
Though I always enjoy a photographic challenge, this last job was a real big one! Chantal neeeded the photos asap, I was super busy that week but also it was really hot and I needed to photograph the products outside. On top of that I had to refrain from eating the ice cream till I was done the work! Well as you can see I managed. It was fun nevertheless and I’m happy with the result. The ice cream was definitely worth it!!! You can purchase it at Chantal’s farm in Curran or at one of the various farmers’ markets she attends, Cumberland, Westboro. This ice cream will make summer a breeze!